Karma Revision – En rejse i tiden

Problemet med livet er at det leves uden generalprøve. Hvem ønsker ikke som I filmen ”time travel ” at kunne gå tilbage i tiden og revidere sine handlinger. Den gode nyhed er at du kan gå tilbage i tiden med bevidstheden. Fortid og fremtid eksisterer nemlig altid i nuet. ”Det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom” som Wayne Dyer sagde engang.

Du er selv kilden til det du ser. Hvis ikke du kan lide det du ser så er det tid at anvende karma revision. Her er hvordan du bærer dig ad.

Om aftenen genkalder du dig alle episoder, begivenheder, samtaler og møder du har haft i løbet af dagen. Mens du genkalder dig begivenheder så skriv dem ned som du ønsker at ændre. Dette gør du ved at revidere begivenheden. Revider hver scene indtil den bliver så virkelig at du føler at du rent faktisk oplever den. Folk som skuffede dig i dag vil opmuntre dig i morgen fordi du har ændret dig selv – hvorefter de opfatter dig anderledes.

 

Se også: Manifestationens trin i praksis

 

Ved at udøve karma revision vil du ikke længere have behov for at retfærdiggøre dig selv. Du vil efterhånden udvikle den indre tilstand som Neville kalder Jesus ånd – evnen til tilgivelse vel vidende at frihed og tilgivelse er tæt forbundne. Når forestillingsevnens øje åbnes vil du se dit indre i hele verden omkring dig. Da er det tiden til at opfylde dit virkelige formål i livet, som er at hæve andre op. Når du ser andre som virker ubehagelig på dig, så kig indad og opdag at kilden til din ubehag ikke er i det ydre men i din menneskelige forestillingsevne som er det bibelen kalder Kristu

Definationen på synd er at man fejler i at antage følelsen af sit ideal. Det er kun kristus (den menneskelige forestillingsevne) som kan tilgive synder. Karma revision sætter os i stand til at vække Kristus inden i os og derved udslette synd.

Et eksempel på karma revision i praksis:

En ven A ringende og klagede over en anden af mine venner B. Det kunne meget vel blive et brud mellem A og B. Da jeg kunne mærke at samtalen påvirkede mig negativt besluttede jeg at revidere min samtale med A. Jeg satte mig i en afslappet tilstand og hørte så med den forfinene høresans A fortælle mig i en enkelt sætning, hvor glad han var for sin veninde B.

Jeg blev ved at køre scenen i 5-10 minutter indtil den føltes  naturligt og at samtalen jeg førte i min forestilling var et faktum.

Næste dag ringede A til mig at han havde ringet til B da han følte at det var synd hvis deres venskab skulle ende på denne måde. Deres venskab fortsatte herefter uantastet.

 

NB: Neville kaldte det ikke for karma revision men for revisionens beskæringssaks.