Ønskets Opfyldelse – Tips til Succes

Tips til succes

Hvis du ønsker nogle forandringer for dig selv, men har svært ved tro på det som sanserne benægter, kan du starte med at gøre noget godt for andre. Du kan forestille dig en god ven fortælle dig glædestrålende i sit eget tonefald, at han er det eller har det du ønsker. Føl begejstringen på hans vegne og lykønsk ham oprigtigt i din forestilling. Dette vækker den tilsvarende vibration i den anden. Samtidigt vil det frigøre dig for nogle blokeringer selv. Kilden til healing bliver selv renset.

“Salige er de barmhjertige, for de skal møde barmhjertighed” (Mathæus 5:7)

En gave transmitteret til en anden giver altid mere giver altid mere end selve transmitteringen ligesom et hammerslag ikke kun giver den mekaniske rystelse, men også varme, elektricitet, en lyd, en magnetisk ladning osv.

Et andet tips er at det er meget lettere at forestille sig noget som er til gavn for andre end at være helt selvisk i sin forestilling.

 

Hold dine ønsker hemmelige

Diskuter ikke dine ambitioner og ønsker med andre idet de bare vil gentage dine bange anelser.

Hvordan ved man om man har forandret sig ?

Din individualitet “Jeg” er søn af forestillingsevnen og det fineste aspekt af sindet. Jeget kan frit vælge den tilstand som det ønsker at identificere sig med ved at ændre følelsen af “JEG” . Jeget tror herefter at det selv er den tilstand som det smelter sammen med.

For at ændre “Jeget” og for at finde ud af om du har forandret dig må du først finde Jeget. Dette er essentielt for Jeget er årsag til alt hvad du oplever i verden. Du kan opdage dit Jeg ved at iagttage dine reaktioner overfor livet. En ændring i følelsen af “Jeg” vil resultere i en ændring i reaktionerne, hvilket betyder en forandring af adfærd og omgivelser. Det er ikke kun sindsstemningen som må forandres men selve bevidsthedstilstanden.

Efterhånden som den nye tilstand vokser og  bliver mere stabil vil den uddrive alle rivaler. Den centrale vanemæssige bevidsthedstilstand definerer din karakter og en sand transformering af bevidstheden har fundet sted. Når du har opnået en stabil tilstand vil verden selv udforme sig i harmoni med din indre tilstand. Du er i stand til at blive lige hvad du ønsker hvis du formulerer dit mål klart og konstant oppebærer denne tilstand.

En god måde at tjekke om det er lykkedes dig at antage følelsen af det realiserede ønske i forestillingen er at iagttage dine tanker og mentale konversationer. Hvis dine mentale konversationer med dine venner er uændret, så har du ikke ændret din opfattelse af dig selv, idet alle forandringer medfører forandringer i dine relationer.

Hvis du har nået dit mål så er dit ønske fuldbyrdet og din higren efter målet er neutraliseret. Dette er også en fremragende måde at tjekke dig selv på. Du kan ikke fortsætte med at ønske det som du allerede ejer, nemlig følelsen af at besidde det som du før ønskede. Du er blevet impotent i forhold til ønsket.

Der er en række fysiske og psykiske indikationer på at ens forestilling bærer frugt.

 

Ønskets Opfyldelse

Tegn på at ens forestilling vil bære frugt

Hvis bevidsthedens sky er lettet under meditationen vil man opleve tørhed i munden og hænderne. Hvis man lavede forestillingen inden man lagde sig til at sove vil man når man vågner ifølge Neville ofte opleve at nyrerne er mere aktive når man kommer dybt i forestillingerne.

Andre oplever at se blå lys ved panden under meditationen. Man kan også opleve at der kommer små cirkler foran øjnene, som flyder rundt i rummet ligesom garnmasker som er forbundet med hinanden. Mønstrene starter i eet punkt og breder sig ud og danner grupper af forskellige geometriske mønstre. Det har ikke noget at gøre med leverpletter

Hvad er grunden til fiasko?

Hvad man f.eks gerne vil heale en anden person ved at bruge loven om tiltrækning så er det en effektiv metode at forestille sig at personen med sin egen stemme og tonefald fortælle dig at han er blevet rask. Forudsætningen for succes er følgende:

1. Din underbevidsthed må være i stand til at acceptere din antagelse som værende sand. Hvis man har for lidt følelse eller for meget intellekt kan det ofte være en hindring.

2. Healingen kan du kun lade sig gøre hvis personen selv ønsker helbredelse for sig selv og andre.

Hvis A sender negative tanker mod  B, hvor B ikke er i stand til at tænke samme negative tanker mod andre så vender tanken tilbage og skader operatøren A. Hvad du er i stand til at tænke om andre, er andre i stand til at tænke om dig. Tænk derfor kun gode eller neutrale tanker om andre.

Andre kilder til manglende succes kan  være hvis man føler for lidt eller hvis intellektet er for dominerende. Hvis man føler for lidt så er ønsket formentligt ikke stærkt nok. Det nytter heller ikke at bruge viljestyrke til at fixe en attitude hos sindet som benægtes af sanserne. Forestillingens magi virker kun ved en uanstrengt proces. Følelsen vinder altid over vilje.