Skyen over Helligdommen – Bevidsthedens Sky

I 4 mosebog 9.15 omtales en bestemt slags sky ( `Anan på hebraisk) som dækkede templet eller helligdommen (kroppen). Hver gang skyen lettede var israelerne aktive og de hvilede når skyen holdt sig over templet.

Som Matthew Henry bemærker i sine noter til King James versionen af bibelen så er det imidlertid ikke en rigtig sky, idet den viser sig som ild om natten, og skyer er jo ikke synlige om natten.

 

sk3

Ifølge Neville er der tale om den sky bevidstheden hviler sig i. Nogle gange ses denne sky i meditation. Neville så den omkring sit hoved ved de første ud af kroppen oplevelser han havde i 1927. Denne bevidsthedssky opstår spontant omkring dit hoved hvor den tager form af pulserende gyldne ringe. Når du indgår i en meditativ stemning på grænsen til søvn stiger bevidsthedsskyen op fra dit hoved i en strøm af levende guldringe.

Skyen antager form efter det som man forestiller sig og former verdenen i harmoni med sig selv. Skyen er simpelthen der hvor bevidstheden bor og der hvor ens bevidsthed er, der vil man være i kødet.